Zakaj EES sistemi ne delujejo na podlagi placebo učinka

August 29, 2024

Zakaj EES sistemi ne delujejo na podlagi placebo učinka

V zadnjem času se veliko govori o učinkovitosti EES (Energy Enhancement System) terapij. Čeprav so nekateri skeptiki trdili, da so učinki EES zgolj rezultat placebo učinka, številne raziskave in klinične študije nakazujejo, da gre za več kot le psihološki vpliv. EES sistemi temeljijo na znanstveno preverjenih principih, ki vključujejo uporabo skalarne energije za regeneracijo celic in optimizacijo telesnih energijskih sistemov.

Znanstvene osnove EES

EES sistemi uporabljajo skalarno energijo, ki deluje globoko v človeškem telesu in vpliva na celične in energijske sisteme. Ta energija je edinstvena, saj lahko modulira subtilne energijske vibracije telesa, kar podpira fiziološke in psihološke funkcije. Skalarna energija lahko prodre skozi celične membrane in spodbuja regeneracijo na celični ravni, kar neposredno vpliva na izboljšanje zdravja in splošnega počutja​.Klinični dokazi o učinkovitosti EES

Več kliničnih študij je pokazalo merljive izboljšave pri pacientih, ki so prejeli EES terapijo:
Pilotna študija v Vancouverju je pokazala, da so pacienti po uporabi EES terapije poročali o občutnem izboljšanju energije in zmanjšanju bolečin. Študija je vključila različne merilnike fizioloških sprememb, vključno z GDV bioelektrografijo, ki je pokazala izboljšanje v bioenergetskem stanju pacientov​(Energy Enhancer).
GDV bioelektrografija in drugi testi, izvedeni v različnih kliničnih okoljih, so pokazali, da EES lahko poveča celično energijo in podpira regeneracijo tkiva. Študije so pokazale izboljšanje simetrije energije in zmanjšanje simptomov pri pacientih z različnimi kroničnimi stanji​ (EES-Treatment-Case-Stud…).
Primerne študije v wellness centrih so dokumentirale izboljšanja v fizičnem zdravju, kot so regeneracija celic, izboljšana imunska funkcija in zmanjšanje stresa. Na primer, v eni študiji so ugotovili, da so se simptomi periferne nevropatije znatno zmanjšali po več sejah EES terapije​(Northern Lights EES,Las Vegas Holistic Center).
Pilotna klinična študija je pokazala, da EES lahko podpira hitro okrevanje po operacijah, izboljša mentalno jasnost in poveča splošno raven energije. Vključeni so bili tudi testi na krvnih vzorcih, ki so potrdili pozitivne spremembe​.

Zaključek

EES sistemi ponujajo inovativno rešitev za tiste, ki iščejo izboljšanje zdravja in dobrega počutja. Z uporabo skalarne energije, ki uravnava telesne energijske sisteme, EES omogoča merljive izboljšave, ki jih ni mogoče pripisati zgolj placebo učinku. Čeprav je potrebnih več neodvisnih znanstvenih študij za popolno potrditev teh učinkov, trenutni rezultati kažejo, da je EES več kot le placebo – predstavlja resničen potencial za izboljšanje fizičnega, mentalnega in čustvenega zdravja​