EQUILIBRIUM

Energijsko

Središče

EQUILIBRIUM

Energijsko

Središče

EQUILIBRIUM

Energijsko

Središče

EES sistemi

EES sistemi

EES sistemi

Za tiste, ki želite izvedeti več, to je kraj za vas. Tukaj lahko najdete dodatne podatke in videoposnetke o bioskalarnih sistemih in sistemih za okrepitev energije .

Za tiste, ki želite izvedeti več, to je kraj za vas. Tukaj lahko najdete dodatne podatke in videoposnetke o bioskalarnih sistemih in sistemih za okrepitev energije .

Za tiste, ki želite izvedeti več, to je kraj za vas. Tukaj lahko najdete dodatne podatke in videoposnetke o bioskalarnih sistemih in sistemih za okrepitev energije .

KAJ JE EES SISTEM?

Energy Enhancement System (Sistem za krepitev energije) proizvaja različna bioaktivna energijska polja, med njimi »skalarne valove«, ki lahko prispevajo k regeneraciji celic, krepijo imunski sistem, ublažijo bolečine, razstrupijo organizem, izboljšajo razpoloženje in pomagajo uravnovesiti desno in levo polovico možganov za povečanje energetskih nivojev.

KAKO DELUJE?

Energijsko polje se ustvarja preko računalnikov in njihovih zaslonov, ki so postavljeni zelo natančno. Ko človeško telo vstopi v polje skalarnih valov, se elektromagnetno polje posameznika vzbudi. To stimulira kompleks um/telo, da se vrne v bolj optimalno stanje.

Ta tehnologija nam daje vrhunsko gorivo za naše telo, izboljšuje cirkulacijo, oksigenacijo in povečuje celično energijo. Na tej ravni se telo lahko pomladi in povrne svoje zdravje in ravnovesje.

KAJ JE SKALARNO POLJE?

Z izničenjem linearnih elektromagnetnih valov se v prostoru ustvari edinstven prostor energije ničelne točke. Namesto da bi bil vakuum, v katerem ni energije, je prostor napolnjen z nelinearnimi skalarnimi valovi. Ustvari se več bioaktivnih energijskih polj, ki vključujejo tudi naravno frekvenco zemlje in tisto, ki jo najdemo v pragozdovih.

Skalarni valovi, ki so podobni dvojni vijačnici verige DNK, se pojavljajo naravno po vsem prostoru. Njihova energija je stalna in se ohranja skozi čas. Se sami popravljajo in lahko prehajajo skozi trdne predmete.

Skalarno polje je znano kot petdimenzionalno nelinearno polje. Skalarna polja obstajajo izven relativnega časa in prostora, zato ne razpadejo s časom ali razdaljo od izvora.


OD KOD PRIHAJA EES?


EES sistem je razvila dr. Sandra Rose Michael, ki celostno zdravje poučuje že več kot štiri desetletja. Raziskave dr. Sandre Rose Michael na področju uporabne integrativne biofizike so prejele prestižno priznanje, kot je predsedniško in mednarodno Kdo je kdo. Predavala je na Združenih narodih, MIT, Svetovnem vrhu o integralni medicini, Harvard Klubu, Royal Society of Medicine, Svetovnem zdravstvenem vrhu o suverenosti, anti-aging kongresih ter številnih medicinskih fakultetah in ministrstvih za zdravje po vsem svetu.

Delo dr. Michael je bilo predstavljeno v številnih televizijskih oddajah, radijskih oddajah, knjigah in člankih, vključno z ugledno študijo o avtizmu in epileptičnih motnjah, objavljeno v Journal of Neurology Research. Tehnologijo Bio-Scalar EESystem so predstavili mediji, vključno s CNN, Fox News, The Doctors, The Wall Street Journal in The Beverly Hills Times.

Maja 2022 je intervju z dr. Michael (»The Revolution of Healing«) postal viralen na YouTubu. Od takrat se je zanimanje za to revolucionarno tehnologijo izjemno povečalo po vsem svetu.

VIDEO KNJIŽNJICA

ZAKAJ POTREBUJEMO EES SISTEM?

V današnji družbi je telo izpostavljeno zunanjim vplivom, kot so sevanje elektronike, škropljena hrana, težke kovine, onesnažen zrak in stres. To predstavlja obremenitev za telo in lahko postopoma vodi do tega, da izgubi sposobnost samozdravljenja in sčasoma zboli.

EESistem ustvarja energijsko polje na osnovi bioaktivne skalarne energije. Bivanje v tem energijskem polju lahko pomaga odpraviti in izničiti učinke motečih frekvenc v telesu, medtem ko optimizira energijo na celični ravni na 70-90 milivoltov. To je v skladu z izvirnim načrtom našega telesa.

Ko so celice napolnjene, se vsi toksini v celici začnejo sproščati iz celice. Raziskave so pokazale, da lahko terapije v sistemu EES privedejo do popravljanja DNK in podaljšanja telomer. Aktivirajo se tudi izvorne celice v lastnem telesu.

Ta tehnologija ustvari optimalno okolje za naše telo in izboljša cirkulacijo, privzem kisika ter poveča energijo v celicah. V tem stanju se lahko telo pomladi in obnovi splošno zdravje in ravnovesje.

Sedenje v prostoru zadostuje, da telesne celice dobijo energijo, si opomorejo in se očistijo toksinov.

Ljudje, ki so izkusili sistem EES za samo trideset minut, so poročali, da se počutijo izjemno bolje, fizično, mentalno in duhovno. Klinična preskušanja so pokazala, da EESistem deluje kot antidepresiv, izboljšuje delovanje imunskega sistema in spodbuja aktivnost v možganih. Klinična opazovanja kažejo izboljšanje številnih stanj, vključno s sladkorno boleznijo, ledvičnimi kamni, artritisom in pooperativnim celjenjem. Izboljšala sta se tudi nadzor bolečine in vid. Psihološke študije poročajo o povečani ravni sreče, sproščenosti, pozitivnega pogleda, umirjenosti in miru.


Zavrnitev odgovornosti:

Rezultati se lahko razlikujejo. Informacije na tem spletnem mestu so samo v izobraževalne namene in ne smejo nadomestiti nasveta vašega zdravnika. Equilibrium Energijsko Središče ne zagotavlja zdravniških nasvetov, diagnosticiranja, predpisovanja zdravljenja ali zdravljenja/preprečevanja/zdravljenja katere koli bolezni. Spoznanja in prehranski nasveti, ki jih boste našli na tem spletnem mestu, v nobenem primeru niso mišljeni kot nadomestilo za običajno zdravljenje. Če imate (resno) zdravstveno stanje ali zdravstvene težave, se vedno posvetujte s svojim zdravnikom.